Yalnız Mesajı Göster

Eski 24-07-2008, 02:13 PM   #5 (permalink)
*rojda*

Giriş Tarihi: Nov 2007
Üye No: 178683
Cinsiyeti : Bayan
Rep Puanı : 15693189
Rep Derecesi
*rojda* has a reputation beyond repute*rojda* has a reputation beyond repute*rojda* has a reputation beyond repute*rojda* has a reputation beyond repute*rojda* has a reputation beyond repute*rojda* has a reputation beyond repute*rojda* has a reputation beyond repute*rojda* has a reputation beyond repute*rojda* has a reputation beyond repute*rojda* has a reputation beyond repute*rojda* has a reputation beyond repute

Alıntı:
kelagerm tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Spas xweş heval...Vala ben bunu okuyunca şok oldum...
yıllar önce bir arkadaşımın Minarenin içinde zina yapan bir imam bildiğini yeminle bana söylemiştide inanmamıştım.

Aslında Bunları söylerken kesinlikle genelleme yapmamak lazım. Kasanın içinde çürük domateslerin var olması gayet normal. Ama imam alım sistemi çok yanlış.
İmam hatip lisesini bitirmek yeterli oluyor.
Geçmişleri hakkında hiç bir araştırma yapılmadan. Ki İmam Hatip'e gidenlerin çoğu artık Düz liselerinden kabul görmeyen kesim.
haklısın mamoste..seninde dediğin gibi genelleme yapmamak gerek ama imam hatip okulları içinde hiç hoş şeyler duymuyoruz..bütün pislikler girmiş oralarada..zaten oraya gidenler genelde aile baskısıyla gidiyorlar ve buda ters tepki yapıyor..böyle oluncada sonucu esef ve şaşkınlıkla görüyoruz işte..

din bi çocuğa temelden sevdirilmeli,zorlamayla yaptırılsa bişeyler o çocuk yazıkki hem bu dünyasını hemde öbür tarafını kaybeder..

*rojda* is online now