Bu rüyayı uzun süre önce gördüm ama hala unutamıyorum
Bilinmeyen bir sebepten dolayı ben hafıza kaybına uğramışım üniversiteye gidiyorum (gitmiyorum ) bir evim var yakında tek ev var köy evi gibi derme çatma bir ev o evde dede nene birde benim yaşlarımda bir kız torunları var Benim ev bir ağacın içine oyulu ben yapmışım tek başıma yaşıyorum önce merdivenler sonra birinci kat bir oda mutfakla birleşik birde yatak odam odanın ortasında ufak bir sehpa birde tv var odada sehpada çok kişilik bir oyun var ve mutfak çok şık dizaynlı İkinci kat bir oda tek pencere sanki bulutlara bakıyor 3 tuvalet yan yana onlara kapı ve L şekilli bir banyoya 2 kapı banyoda jakuzi var oda da çalışma masam var Bu komşu kızı ile birbirimizi seviyoruz. Bir kankam var ünv den bir gün ünv den kankam 2 kız 2 erkek arkadaşla beraber benim eve geliyoruz kankam hariç hiç biri burayı görmemiş ve evimi çok seviyorlaR garip olan diğer bir şey sanki evin bulunduğu ortam bulutların üzerinde neyse bir yemek yiyoruz komşu kızıda var sonra o sehpadaki oyunu oynuyoruz komşu kızının adıda var ama uyandığım saniyeler dışında unttum neyse ona YAĞMUR desek o gidiyor gece geç saatlerde ben bırakıyor dönüyorum arkadaşlarla yatıyoruz sonra kahvaltıda da yağmur var arkadaşlarımı uğurluyoruz biraz sohbet ten sonra ben kendime ve komşularıma odun kesiyorum arada bi yağmur geliyor m suyu çay felan getiriyor akşam bana geliyor (garip bir ayrıntı arkadaşlarım varken pantolon ikinci gün akşamı etekle geliyor) (Kendine has ne köylü ne şehirli olan ayrı bir güzelliği var

) konuşuyoruz yemek yiyoruz felan filan yatıyoruz ben uyanıyorum
( Ben ailemle yaşıyorum yaşım 20 bu rüyayı ÖSS ye girdiğim yıldan 1 yıl sonra gördüm ÖSSden iyi puan aldım ama isteğim yere uygun değildi sevdiğim bir kız olmadı şu güne kadar hoşlanma seviyesini aşmadı belki bu günlerde farklı olabilir ama o zamanlar bir sevgilim olsun gibi bir özlemim yoktu