30-04-2008, 04:25 PM
|
#1 (permalink)
|
Giriş Tarihi: Jan 2008 |
Konum: sesSİzLiĞin ÇaĞıRdIğI NoKtAdaYIM kİmSe BilMez KimSE İşiTmEZ..!! |
|
|
|
Üye No: 248589
|
|
Cinsiyeti : Bayan
|
| Rep Puanı : 12782982
| |
|
| |
|
Bydigi üyeleri rüyama girdi
Merhaba hevalno dün gece gördüğüm rüyamı itirafa döküp sizlerle paylaşmak istiyorum ...Şimdi bir yaz günü ben yine memleketim halfetiye tatilimi geçirmek için gitmişim..Ve normal bir gün ben balkona çıkmış oturuyorum ,bir baktım o anda aşağıda bir ses var her neyse hemencecik aşağıya indim,bi baktım Masumrüya ablam ve Hemdem abi ,beni ziyarete gelmişlerJJ ..her ne ise şaşkınlık içerisindeyim,oradan hemdem sessizliği bozarak seni ziyarete geldik diyor .Bende buyurun tabi ki hoş geldiniz diyorum..Bakıyorum Masumrüya ablam ağlıyor .Noldu diyorum?_
Diyor ki burası benim memleketimdi özlemişim L Hemdem abi o anda diyor deli bu deli !! Sonra bakıyorum sarı uzun saçlı bir erkek yanındada Şirvan perver yanımıza yaklaşıyor ,diyorum siz kimsiniz? Uzun saçlı çocuk diyor heval ben umut_04 .Bakıyorum almanca konuşuyor saçını bir o yana bir bu yana savuruyor. Diyorum ki heval sen Almancayı nerden biliyorsun?_diyor ki üniversiteyi Almanya da okuyorum…İçimden diyorum bunun saçları niye bu kadar sarı ve uzun? Her ne ise ondan sonra Şirvan pervere soruyorum heval sende mi bizim forumdaydın? Diyorum ki alahalla hiç rastlamadım vay be diyorum Şirvan perver de bizim forumdamış..Ondan sonra diyor ki ben Bendelal abin.. Diyorum Bendelal abi sen Şirvan perverin aynısısın nasıl olur? Diyor biz ikiziz benzeriz herkes öyle diyorJJJ ne ise şaşkınlık içerisindeyim eve davet ediyorum ,oturuyoruz ,Çiğköfte yapıyoruz,o anda bi bakıyorum aşağıdan biri bağırıyor. Allahalla bu kim diyorum? Bakıyorum Edessa abi
Diyor ki köftenin kokusunu aldım geldim..Diyorum ki ya Edessa abi İstanbul dan buraya nasıl aldın köftenin kokusunu? Aldım işte diyor..
Her ne ise köfteyi yiyoruz ,gezdiriyorum .Gidecekleri vakit yaklaşıyor,onları uğurluyorum,Masumrüya ablamla birbirimize sarılmış ağlaşıyoruz JJ Hemdem abi yine bakarak bize bunlar deliii valla bunlar deli diyor…Sonra bi anda yataktan kalktım ,kendi kendime ne oluyor ya dedim?_ Nerdeyim ben? Hani masumrüya-hemdem-umut_04-bendelal abi_edessa abi ama rüya olduğunu fark ediyor ve gülme krizi moduna giriyorum...
Bydigiyi okadar benimsemişim ki bilinç altıma yerleşmişJJ Artık rüyada şırıl şırıl akan dereler yerine,rüyada uçtuğumu görmek yerine Bydigiyi görür oldumJJJ Hadi hayırlısı…
(Masumrüya ablama anlattım rüyamı sordum oda paylaş dedi)
Kalın sağlıcakla,tatlı rüyalar...
Bu mesaj en son " 30-04-2008 " tarihinde saat 04:33 PM itibariyle zilan_roza tarafından düzenlenmiştir....
|
|
|