Konu: karabasan...
Yalnız Mesajı Göster

Eski 14-04-2008, 01:13 AM   #8 (permalink)
RoJa___WeLaT

Giriş Tarihi: Feb 2007
Üye No: 72779
Cinsiyeti : Bay
Rep Puanı : 3968080
Rep Derecesi
RoJa___WeLaT has a reputation beyond reputeRoJa___WeLaT has a reputation beyond reputeRoJa___WeLaT has a reputation beyond reputeRoJa___WeLaT has a reputation beyond reputeRoJa___WeLaT has a reputation beyond reputeRoJa___WeLaT has a reputation beyond reputeRoJa___WeLaT has a reputation beyond reputeRoJa___WeLaT has a reputation beyond reputeRoJa___WeLaT has a reputation beyond reputeRoJa___WeLaT has a reputation beyond reputeRoJa___WeLaT has a reputation beyond repute

Alıntı:
rojhat_temo tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
benim yapacagim yorumda arkadasiminkine benzer

karabasan ( bizim orda hel gincik diyorlar) vardir diyor millet ben gordum uzerime cikti igne batir kacar falan gibi seyler soylenilir

hevalin dedigi gibi bu kanin yavaslamasiyla ilgili birsey ben sahsen sirt ustu yattimmi ruyalarimda gozlerim gormez sesim cikmaz kosamam hatta uyanmak isterim ama olmaz neden cunku sirt ustu yatmak insanin kanini yavaslatiyormus birde dine caiz degil sanirim olenler mezara sirt ustu yatirilir ya onunla ilgili

ama ozet olarak sunu soyleyeyim karabasan yoktur benim bildigim kadariyla tabi en iyisini Allah bilir ve bu gune kadar okudugum arastirdigim dini konularda kurani kerimde hadislerde hic karabasandan bahs edilmiyor

bra oyle zannediyorlar..ama bir insanin stresi varsa,depresyondaysa vb...boyle halisinasyonlar gorur..ama gercekle alakasi yok..

RoJa___WeLaT is offline