19-03-2008, 05:04 PM
|
#1 (permalink)
|
Giriş Tarihi: Sep 2007 |
|
|
|
Üye No: 140227
|
|
Cinsiyeti : Bayan
|
| Rep Puanı : 2452544
| |
|
| |
|
Yilin Fikrasi:) mutLAka okuyun....
YILIN FIKRASI
> Basbakan Erdogan, dis destek aramak icin ingiltereye ziyarete gitmis.> Ziyareti sirasinda Kralice tarafindan cay icmeye davet edilen Erdogan, Kraliceye kendi liderlik felsefesinin ne oldugunu> sormus. Kralice de 'cevremi akilli insanlarla doldurmak' cevabini vermis. Erdogan bunun uzerine kraliceye cevresindeki> insanlarin akilli olup olmadiklarini nasil ayirt ettigini sormus. Kralice, onlara dogru sorulari sorarak ayirt> ediyorum' diye yanitlamis ve 'izin verin gostereyim' demis.> > Kralice hemen Tony Blair'i aramis ve: 'Sayin Basbakan, lutfen bu soruya cevap verin:> 'Annenizin bir cocugu var, babanizin bir cocugu var ve bu cocuk sizin ne kiz ne de erkek kardesiniz.> Kimdir bu?' diye sormus. Tony Blair: 'Bu benim majesteleri' diye yanitlamis.> Kralice: 'Dogru.Tesekkurler, iyi calismalar Blair' demis ve Erdogan'a donerek:'Gordunuz mu sayin> Erdogan?' 'Evet majesteleri, cok tesekkur ederim,bu metodunuzu kesinlikle kullanacagim' diyerek oradan ayrilmis.> Yurda donup hemen Unakitan'i yanina cagiran Erdogan, 'Kemal abi sana soracagim bir soruyu cevaplamani> istiyorum' demis. Unakitan : 'Tabii efendim, nedir?' Erdogan:'Annenin bir cocugu var, babanin bir cocugu var, ve bu cocuk senin ne kiz ne de erkek kardesin. Kimdir bu?'> Unakitan saga bakmis sola bakmis dusunmus tasinmis ve en sonunda: 'Efendim bunu biraz dusunup sonra size> cevap versem?'demis. Erdogan kabul etmis ve Unakitan oradan ayrilmis, vakit kaybetmeden Bakanlar Kurulunu toplantiya> cagirmis,saatlerce bu soru uzerinde dusunmus, ama kimse bir cevap bulamamis. En sonunda Kemal Unakitan Kemal> Dervis'i aramis ve durumu acikladiktan sonra:'Annenizin bir cocugu var,babanizin bir cocugu var, ve bu cocuk sizin ne kiz ne de erkek> kardesiniz. Kimdir bu?' Dervis: 'Bunda bilemeyecek ne var, tabii ki benim!' diye yanitlamis. Cevabi alan Unakitan hemen Tayyip'i> arayarak: 'Cevabi buldum efendim, kim oldugunu biliyorum, Sayin KemalDervis' demis.> Tayyip buyuk bir hayal kirikligiyla cevap vermis: 'Yanlis cevap Kemal Abi, Dogru cevap Tony Blair idi.'
|
|
|