Yalnız Mesajı Göster

Eski 14-12-2007, 03:36 PM   #4 (permalink)
Ulas_Deniz

Giriş Tarihi: Sep 2007
Üye No: 151673
Cinsiyeti : Bay
Rep Puanı : 303875
Rep Derecesi
Ulas_Deniz has a reputation beyond reputeUlas_Deniz has a reputation beyond reputeUlas_Deniz has a reputation beyond reputeUlas_Deniz has a reputation beyond reputeUlas_Deniz has a reputation beyond reputeUlas_Deniz has a reputation beyond reputeUlas_Deniz has a reputation beyond reputeUlas_Deniz has a reputation beyond reputeUlas_Deniz has a reputation beyond reputeUlas_Deniz has a reputation beyond reputeUlas_Deniz has a reputation beyond repute

Alıntı:
xecê tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
gittikçe fakirleşen toplumlara sebebiyet olan ilk sıralarda boy gösteren milyarderler....gelir düzeyindeki bu eşitsizlik,özelleştirme adına satılan kurumlar ve insanların karlarına kar katma düşüncesi oldukça bu hep sürecek gibi..teşekkur ettim ulaş..önemli bir soruna değinmişsin..

Evet gezegenimizin acik sorunudur aclik ve yoksulluk.Yüzyillarca bunu kader oldugu,ilahi bir sürec oldugu söylene geldi.Oysa bu listeye bir bakin Yüz milyonlarca insanin acliktan,yoksulluktan,sefaletten kurtulmasina yetecek bir sermaye birikimi var.Sonra hic bir sey olmamis gibi okullar yaptirilir,iste bilmem afrikaya yardim edilir vesaire.Bu sanki bir tiyatro oyunudur.Bas aktörle her zaman ki gibi bu burjuvalardir ve hükmetmeleri gereken,siradan olarak gördükleri ve onlari tanriyla bas basa biraktiklari insan topluluklari vardir.Evet xece sana katiliyorum.Tesekkürler.

Ulas_Deniz is offline