Yalnız Mesajı Göster

Eski 09-12-2007, 10:14 PM   #9 (permalink)
Albatros

Giriş Tarihi: Jan 2006
Üye No: 10
Cinsiyeti : Bay
Rep Puanı : 9845045
Rep Derecesi
Albatros has a reputation beyond reputeAlbatros has a reputation beyond reputeAlbatros has a reputation beyond reputeAlbatros has a reputation beyond reputeAlbatros has a reputation beyond reputeAlbatros has a reputation beyond reputeAlbatros has a reputation beyond reputeAlbatros has a reputation beyond reputeAlbatros has a reputation beyond reputeAlbatros has a reputation beyond reputeAlbatros has a reputation beyond repute

Alıntı:
Bycomputer tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle

haho albi ben belamıyım....

Albatrosun başına gelen olaydan haberim var...Çok üzülmüştü.. sevdiğinden bi konu verdim biraz rahatladı..

Pckoo valla süper güzel roportaj olmuş ikinizde spas...

çok ani sorular geldi aklıma ilk gelen şeyleri yazdım ne yapim dostum

Alıntı:
AKK tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Heee bu sinirli kardesim,ile silah arkadasi berxocan beni bu foruma kazandiran kisilerdir..
ikisinede burdan minnet ve sukranlarimi yolluyorum..Hayatinizda dileginiz ne varsa gerceklessin ,dusunceleriniz,ve tarziniz ile genc uyeler icin hepiniz birer idol olmussunuz haberiniz olsun..

Yureklerinizden opuyorum..spasi albatros kardesim,,spasi pckom..
ben teşekkür ediyorum sana dostum bu güzel cümlelerin gerçektende onur verici.. saol dostum

Alıntı:
baco tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
iki değerli üyenin sonbetini okumak zevkliydi...çok teşekkürler...
ha bu arada unutmadan albatrosa ''neden en ciddi üye seçildin''diye bir soru yönelttin...cevabını bilmediğini ifade etti...sanırım ben biliyorum...insan psikoloji..kullandığı avatarda duran o asil vatandaşın etkisi olsa gerek..tabii olaylara yaklaşım tarzı..

çok iyisiniz arkadaşalar...
saygılarımla...mamoste....
en son numberone bana mahkeme duvarı gibi demişti ben öylemiyim yaw

Bu mesaj en son " 09-12-2007 " tarihinde saat 10:18 PM itibariyle Albatros tarafından düzenlenmiştir....
Albatros is offline