Yalnız Mesajı Göster

Eski 08-12-2007, 03:57 PM   #13 (permalink)
RoJa__WeYSeL

Giriş Tarihi: Aug 2006
Üye No: 21876
Cinsiyeti : Bay
Rep Puanı : 825903
Rep Derecesi
RoJa__WeYSeL has a reputation beyond reputeRoJa__WeYSeL has a reputation beyond reputeRoJa__WeYSeL has a reputation beyond reputeRoJa__WeYSeL has a reputation beyond reputeRoJa__WeYSeL has a reputation beyond reputeRoJa__WeYSeL has a reputation beyond reputeRoJa__WeYSeL has a reputation beyond reputeRoJa__WeYSeL has a reputation beyond reputeRoJa__WeYSeL has a reputation beyond reputeRoJa__WeYSeL has a reputation beyond reputeRoJa__WeYSeL has a reputation beyond repute

Alıntı:
Codertrk tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar Bu Hosting Byetnet Tarafından Saglanıyor Free Resel Sundukları icin Bazı Akıllı Arkadaşlarımız 1 Domain Alıp Byetnet den Reseli alıp Hosting Açıyorlar Tabi Kazançları Ney Dıye Sorarsanız Tabiki Reklam
Ama Arkadaşımız Sanırım Reklam Olarak Gördü yayınladı.Bunlara inanmayın arkadaşlar sizin sırtınızdan para kazanıyorlar.

Eger Senede 30 40 ytl Verebilirim Benimde Sitem olsun derseniz Yardımcı olabilirim.
yok ben veremem dersenizde www.bedava-sitem.com < bu siteyi öneririm kullanımı çok basit sadece html kodlarla sade basit bi site yapabilirsiniz.
Hewal Ben Sadece Paylasımı Sundum Böle Bir uygulama olduğunuda Bİlmiyordum..

RoJa__WeYSeL is offline