Konu
:
PCkopat MEVAN Numberone VE carsı....
Yalnız Mesajı Göster
24-11-2007, 01:23 AM
#
1
(
permalink
)
Cıwann
Giriş Tarihi: Oct 2007
Üye No: 166110
Cinsiyeti : Bay
Rep Puanı : 7456614
Rep Derecesi
PCkopat MEVAN Numberone VE carsı....
Arkadaşlar inanılmaz bi rüya idi ne kadar inanırsınız bilmiyorum ama bu gerçek gerçek derken rüyam gerçek.pckopat mevan
numberone moralleri yoktu bydigi kapanacaktı sebebi siyasi idi benle çarsı yanlarına yaklaşıyoduk derken yanlarına vartık pckopat lan carsı hep sen yaptın bu işi carsı yok abi ben ne yaptım mevan böle çok ağır bi abéydi
kes lan pckopat bunu kes pckopat bunu numberone yapsın oda yok abiler ben yapmam carsı iyi biri süper paylaşım yapıyodu carsıya ulan carsı dedim bak bence seni affetmeleri için git pckopattın elini öp bide mevanın carsı tamam diyodu neyse öpüyodu pckopat ulan carsı yine kandırdın bizi sıyırdın bu işten
numberone ise ulan seni kesmedik elimizi öpmedin carsı hemen elini öptü
mevan sonra pckopatta dedeki carşıyı feda edelim bydigi için pckopat tamam dedi bydigi gideceğine carsı gitsin numberone siyah gözlükleri yine vardı bencede carsıyı feda edelim daha iyi bu arada mevan bana baktı lan duet sen yenisin yoksa seni feda ederdim ama bizim ilkelerimiz var yenilere dokunmuyoruz gel sende elimi öp dedi ben niye öpecem dedim pckopat keserim bak dedi öp elini öpmem dedim ulan seni banlayacam sürekli öle kalacaksın numberone bunu gözüm tutmadı abiler bu hiç paylaşım yapmayacak hep silecem dedi.......arkadaşlar çok uzun bi rüya devamı biraz ayıp olur
benimde işim biraz tehlikeli kafayı yiyiyorum rüyamda bydigi sohbetimde bydigi ne olacak bu iş???
Cıwann kullanıcısına özel mesaj gönder
Cıwann tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul