Yalnız Mesajı Göster

Eski 17-11-2007, 01:26 PM   #6 (permalink)
seredare

Giriş Tarihi: Sep 2006
Konum: ѕєя∂αя-AmEd==>Sey'r Etme İsyan Et!<== ihanet vaz geçmekle başlar.
Üye No: 26077
Cinsiyeti : Bay
Rep Puanı : 16687566
Rep Derecesi
seredare has a reputation beyond reputeseredare has a reputation beyond reputeseredare has a reputation beyond reputeseredare has a reputation beyond reputeseredare has a reputation beyond reputeseredare has a reputation beyond reputeseredare has a reputation beyond reputeseredare has a reputation beyond reputeseredare has a reputation beyond reputeseredare has a reputation beyond reputeseredare has a reputation beyond repute

Alıntı:
pukeleka tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Rüyamda hannibal (Anthony Hopkins) ile aynı koğuştayım (artık ne suç işlemişsem )...ve hiç tanımadığım üç tane adam daha var...dördümüz hannibal'dan o kadar korkuyoruz ki, dizlerimin titrediğini hissediyorum...

Neyse, Hannibal yaklaşın bana diyor,ve taburelerimizi alıp daire şeklinde oturuyoruz yanında...tam sağına ben oturuyorum ... cebinden silahını çıkarıyor yavaşça, mermileri boşaltıyor teker teker...bir tanesini bırakıyor içinde ve o mekanizmayı kapatarak çeviriyor hızla...."şimdi rus ruleti oynayacağız" diyor...ilk önce kendi şakağına dayıyor silahı, ve hızla ateş ediyor sırayla hepimize...Ama patlamıyor silah....sonra yanında ben olduğum için silahı bana veriyor,sıkıca sarılıp "sıra sende" diye fısıldıyor kulağıma...adamlar kaş göz işareti yapıyor "hanibale ateş et,üstüste" diye...ama ben korkuyorum...ya patlamazsa? hannibal yer beni kendi şakağıma dayıyorum silahı...ateş ediyorum...silah patlıyor ve ölüyorum.....

sonra ruhumun bedenimden çıkışını izliyoru...yükseliyorum gökyüzüne doğru yükseldikçe dünya küçülüyor ve herşeyin aslında bir tiyatro sahnesinden ibaret olduğunu farkediyorum....alkış sesleri duyuyorum arkama bakıyorum, bütün diğer ölüler, beni alkışlamakta.....
kan felan gördüysen....rüya boştur...

seredare is online now