Yalnız Mesajı Göster

Eski 25-09-2007, 10:50 PM   #11 (permalink)
PCkopat

Giriş Tarihi: May 2006
Üye No: 4306
Cinsiyeti : Bay
Rep Puanı : 6121883
Rep Derecesi
PCkopat has a reputation beyond reputePCkopat has a reputation beyond reputePCkopat has a reputation beyond reputePCkopat has a reputation beyond reputePCkopat has a reputation beyond reputePCkopat has a reputation beyond reputePCkopat has a reputation beyond reputePCkopat has a reputation beyond reputePCkopat has a reputation beyond reputePCkopat has a reputation beyond reputePCkopat has a reputation beyond repute

Alıntı:
sorun şu ki ne yaparsak yapalım birşeyler deyiştirebileceğimize inanmıyorum önüne gelen geçiyor klavyenin başına ve istedigini yapıyor çünkü yapabilyor gönül isterki anlattıkarın gerçek olsun ama malesef dostum malesef benim kafamdan ne geçiyor ise ben oyumdur ve kimse beni deyiştiremez deyişirsem kendim deyişirim misali yani sanal alemin kuralı böle sıkıldıgı anda çeker gider yada başkası gitmesine sebep olur.. konun için teşekkürler heval umarım gerekli yere ugrar
..
...
bir insanın degerlerini sanaldan değiştirmek zor....bende bunu derim...
..
ama bizim derdimiz burada kalkıp senin duygu-mantık dunyanı değiştirme değill
...
"sadece var olan ortamdan sende yararlan arkadaş" diyoruz...başka bir esprisi yok bu işin..
...
vaktimizi neden veriyoruz?*..onu bunu değiştirmek değil..sadece birilerinin ufkunu genişletmesine yardımcı olmak..
..
.
kafasına göre hareket edene burada zaten yer yok....bitti gittii...!!
..
.
.
.
.
.

degerli yorumlarınız için teşekurler....çözum önerilerinizi sizde sunabilirsiniz...
...
saolunn....
..

PCkopat is offline